DRØMMEBAKERIET

Sommeren 2017

Tross alt det elendige været vi hadde i 2017 fikk vi noen fine kafé dager, med godt besøk. Var faktisk noen ganske flotte dager også, spesielt den i juli!

Velkommen tilbake i 2018 Kjærlighet

Sommeren 2016

Vi har hatt noen kjekke sommerkafèer dette året, med mye folk fra fjærn og nær! Helt fantastisk, og vi har vært veldig heldig med været. Vill Takk til alle som tok turen.

Sommerkafè 2016

Det blir sommerkafè dette året også!

Følgende søndager er satt av:

Søndag 26. juni

Gunn Berit L Soldal kommer og holder foredrag om sin nye bok Luftslottet - en diktnovelle, kl. 15.00. Hun har også med seg sine diktbøker og fine kort. Kom og hør! Smiler

Søndag 24. juli

Søndag 21. august

Vi har åpent fra kl 14.00 - (minst) kl 17.00 {#smileys123.tonqueout}

 

Her kan du få noe godt å bite i og nyte en kopp kaffi/ te/ hjemmelaget saft/ kald brus. Du kan sitte i bakeriet og kjenne på de gode luktene, i drivhuset blant tomatplanter og blomster eller ute i hagen - alt etter humør og værforhold.

Om du vil kan du ta en tur rundt i hagen, titte på klukkende høner, søte kaniner og viltre marsvin. Sitte og prate med dem du eventuelt er sammen med, de andre gjestene eller ta med en bok å sitte og lese!

Hjertlig velkommen til vår oase og uperfekte hage!

Sommerkafè

Sommeren 2015:

I sommer hadde vi sommer kafè èn gang i måneden - juni - august. Det var flott oppmøte, og siste gang - i august - hadde vi alldeles strålende sommervær!

Vi har også sittegrupper i drivhuset, hvis det er fullt i bakeriet, og været er for surt til å sitte ute.

Bakerkurs på Raulandsakademiet

I høstferien 2013 var jeg på bakerkurs i 4 dager på Raulands Akademiet. Der bakte vi brød i vedfyrt steinovn. Lærte veldig mye! Smiler stort