Ting som skjer som kan være av interesse!

Hva skjer a ...

Siste nytt

GRUPPE TILBUD

Vi ønsker å gi et tilbud med servering til grupper, hvis det er interesse for det: Mai - august.

Kaffimat: 8-30 stk. kr 180,- pr.person

Vi serverer en stor kake, boller, kjeks og syltetøy

Kaffi, te og saft

Afternoon tea: 6-12 stk kr 240,-pr.person

Vi serverer kake, boller, scones, kjeks, syltetøy, saft og te (og kaffi hvis ønskelig). Dekket bord.

Lunch: 8-30 stk kr 300,- pr.person

Vi serverer hjemmebakt brød, grønn salat, lokalprodusert kjøttpålegg og røkelaks, eggerøre, ost, majones, smør, syltetøy, juice, kaffi og te.

+ en søt avslutning.

Gi beskjed om eventuelle allergier

Kontakt Anne Oline på tlf 957 05 082

for forespørsler og bestillinger

Ting skjer i hagen

Vinteren 2017/2018

Det har foregått litt snekkerarbeid i hagen denne vinteren også! Vi har fått laget boder til å putte "rotet" inni, ryddet i "rotehuset", og gjort dette om til en koselig plass å sitte! Vi har også laget tak over pergolaen. Så nå er det enda flere sitteplasser under tak!

Garasjen

I juli 2016 fikk garasjen en oppreisning. Vi forandret taket så det skulle passe med eldhuset, samtidig som høyden på åpningen ble større. Vi fikk også stor dør inn til kalverommet, så det går ann å kjøre inn.

Eldhuset

I september 2012 fikk eldhuset en oppreisning. Ved hjelp av snekker svoger Runar,med følge, fra Trøndelag fikk vi skiftet hele taket (det var pill råttent). Da fikk vi også laget en ark så det ble høyere i inngangspartiet. Dette var godt å få gjort! Tusen takk for all hjelp fra Trøndelag  🤩.

Nyeste kommentarer

10.07 | 06:08

Hei, takk for det.
Før bløtla jeg helkorn, men nå koker jeg dem - for å være sikker på at de ikke blir for harde i brødet. Koker de ca 1t, og lar de avkjøle i gryten. Bruk mye vann!

10.07 | 02:36

Takk for en veldig god side. Så langt er dette den beste siden jeg har funnet om langtidsheving av brød. Hva ville du gjort med helkorn hvete og helkorn bygg? Bløtlegge først over natten?

Del denne siden