DRØMMEBAKERIET

2022

Oversikt over tidpunkter for åpen bod og åpen kafe finner du i undermappen "Neste utsalg" under "Drømmebakeriet" i menyen. 🙂

2020 og 2021

Åpen bod går sin gang med åpent ca 1 gang i måneden (med unntak av januar og februar).

Vi fikk ha noen kafeer i 2020, men vi merket pandemien preget.

I 2021 har vi hatt en sommerkafè i juli, og skal ha den siste nå i august. Vi merker spenningen løser seg litt opp, og vi hadde fantastisk oppmøte i juli med over 150 gjester!

Neste år satser vi på full drift. Dvs Påskekafè, Kr.Himmelfarts kafè og 3 Sommerkafèer - så sant helsa holder!

2018 og 2019

Dette var to fantastiske år, der det har kommet flere og flere på besøk til kafène! Vi har stadig utvidet sitte arealene, og tar i bruk alt vi finner. Enten det er pavlionger vi setter opp, eller tomme drivhus tuneller. 

Og "roterommet" har blitt en lun hule 👍.

Sommeren 2017

Tross alt det elendige været vi hadde i 2017 fikk vi noen fine kafé dager, med godt besøk. Var faktisk noen ganske flotte dager også, spesielt den i juli!

Velkommen tilbake i 2018 💋

Sommeren 2016

Vi har hatt noen kjekke sommerkafèer dette året, med mye folk fra fjærn og nær! Helt fantastisk, og vi har vært veldig heldig med været. 🤪 Takk til alle som tok turen.

Sommerkafè 2016

Det blir sommerkafè dette året også!

Følgende søndager er satt av:

Søndag 26. juni

Gunn Berit L Soldal kommer og holder foredrag om sin nye bok Luftslottet - en diktnovelle, kl. 15.00. Hun har også med seg sine diktbøker og fine kort. Kom og hør! 🙂

Søndag 24. juli

Søndag 21. august

Vi har åpent fra kl 14.00 - (minst) kl 17.00 😋

 

Her kan du få noe godt å bite i og nyte en kopp kaffi/ te/ hjemmelaget saft/ kald brus. Du kan sitte i bakeriet og kjenne på de gode luktene, i drivhuset blant tomatplanter og blomster eller ute i hagen - alt etter humør og værforhold.

Om du vil kan du ta en tur rundt i hagen, titte på klukkende høner, søte kaniner og viltre marsvin. Sitte og prate med dem du eventuelt er sammen med, de andre gjestene eller ta med en bok å sitte og lese!

Hjertlig velkommen til vår oase og uperfekte hage!

Sommerkafè

Sommeren 2015:

I sommer hadde vi sommer kafè èn gang i måneden - juni - august. Det var flott oppmøte, og siste gang - i august - hadde vi alldeles strålende sommervær!

Vi har også sittegrupper i drivhuset, hvis det er fullt i bakeriet, og været er for surt til å sitte ute.

Bakerkurs på Raulandsakademiet

I høstferien 2013 var jeg på bakerkurs i 4 dager på Raulands Akademiet. Der bakte vi brød i vedfyrt steinovn. Lærte veldig mye! 😀